Berichtje voor klas 1/2 A - Reisverslag uit Beijing, China van Stephan, Brigitte en Tjen Weersch - WaarBenJij.nu Berichtje voor klas 1/2 A - Reisverslag uit Beijing, China van Stephan, Brigitte en Tjen Weersch - WaarBenJij.nu

Berichtje voor klas 1/2 A

Door: Brigitte Stephan Tjen Quinn José en Ton

Blijf op de hoogte en volg Stephan, Brigitte en Tjen

26 Mei 2011 | China, Beijing

Goeiemorgen allemaal, ik weet dat jullie me missen. Ik mis jullie ook.

Jullie slapen nog en ik ga zo met papa, mama, Quinn, opa en oma ontbijten.

Quinn speelt heel leuk met mij. Het slapen is soms nog eens raar.
Maar dat maakt mij niks uit, ik slaap als een hele grote broer.
Ik hoop dat Quinn nog veel leuke dingen met mij gaat doen.
In China is het leuk. We zijn naar de Verboden Stad gegaan. Daar was het best wel leuk en boven op de deur stond Mao.

We eten s' morgens altijd heel erg lekker. Quinn is echt mijn kleine broertje en moet nog veel leren.

Quinn komt altijd kijken wat ik aan het doen ben. Quinn praat heel veel maar ik versta het helemaal niet.

Quinn ziet er best wel grappig uit. Ik vind dat Quinn best met mij mag spelen.
Soms vind ik het niet leuk dat Quinn wel eens dingen kapot maakt maar dat moet hij nog leren.

We gaan zaterdag naar De Grote Muur. Dat vind ik heel erg spannend. Ik zal ook nog extra voor jullie een foto maken.

Ik vond het soms wel eens jammer dat ik Quinn niet in één keer op mocht halen. Maar we hebben Quinn toch mogen halen, gelukkig.

Veel plezier vandaag bij juffrouw Marjo en morgen bij juffrouw Fien.

O ja, ik vind het super leuk dat ik ook heel veel berichtjes van jullie allemaal krijg. Dan mis ik jullie een beetje minder.

Fijne vakantie.
High five voor iedereen
Tjen

• 26 Mei 2011 - 07:27

Sunny:

Hoi Tjen, wat kun jij al goed typen..... Of heeft mamma dat voor je gedaan? We hadden gisteren allemaal een dagje vrij en ik vond de trein in de Steinerbos het allerleukste. Ik ga er zeker nog een keertje terug. Gaan jullie dan ook eens mee: kunnen samen spelen! Er is ook een mooi zwembad! Kusje, ook voor lieve Quinn, van Sunny

• 26 Mei 2011 - 12:16

Janou Lucassen:

Hoi Tjen, wat een mooie foto's kun jij al maken en wat heb je een leuk broertje. We volgen je bijna iedere dag in de klas en ik vind het allemaal reuze spannend. Nog heel veel plezier in China samen met Quinn, je mama en papa, oma en opa. Doei Janou

• 28 Mei 2011 - 21:15

Hein En Sophie:

wat maken jullie allemaal leuke uitstapjes en wat een super fotograaf ben jij Tjen, Quinn zal boffen met zo`n grote broer als jij bent Tjen,maar verwen hem maar goed.hand in hand door het leven gaan als echte broertjes.en als wij de foto`s bekijken van jullie twee dan zien we twee dikke vriendjes.die niet meer weg te denken zijn.Tjen nogmaals bedankt voor de prachtige tekening op mijn verjaardag,wat kun jij goed tekenen en kleuren zo allen genieten jullie nog een paar dagen in China dag Tjen en Quinn Papa, Mama,Opa enOma.