Onze laatste dag, Lama Tempel - Reisverslag uit Beijing, China van Stephan, Brigitte en Tjen Weersch - WaarBenJij.nu Onze laatste dag, Lama Tempel - Reisverslag uit Beijing, China van Stephan, Brigitte en Tjen Weersch - WaarBenJij.nu

Onze laatste dag, Lama Tempel

Door: Brigitte Stephan Tjen Quinn José en Ton

Blijf op de hoogte en volg Stephan, Brigitte en Tjen

31 Mei 2011 | China, Beijing

Vandaag is onze laatste hele dag in China.

Vanmorgen lekker uitgeslapen. Het was 6.30 uur toen de jongens begonnen met hun gegiebel en gekwetter.
Zo heerlijk ontspannen op de vroege ochtend.

Na het ontbijt zijn we nog even naar de kamer gegaan om de spullen te pakken. Opa en oma hadden ervoor gekozen om nog lekker een dagje rustig aan te doen. Ze zijn gaan wandelen en hebben lekker koffie gedronken.

Wij besloten naar de Lama Tempel te gaan. Dit is een Boedistische Tempel met in de laatste tempel een Boeda beeld van 13 meter. Dit was volgens Tjen zo "te gek, te wauw, te groot, echt helemaal verpletterend". Hij had sowieso een enorme interesse in deze tempel. Hij wilde elke ruimte zien.

Er werd behoorlijk wat wierrook stokjes aangestoken door de plaatstelijke bevolking. Een zeer indrukwekkend gebeuren en een ontzettend mooie afsluiting van een geweldige, emotionele en bijzondere reis.

Terug in het hotel hebben we lekker met opa en oma gelunchd en hebben we de kids een filmpje opgezet met de hoop dat Quinn even een dutje gaat doen.
En dit is gelukt.
Hij ligt nu lekker te slapen.
Geeft ons de gelegenheid om alvast vanalles in te pakken. Het meeste doen we straks na het eten.

We willen iedereen vanuit China heel hartelijk bedanken voor alle leuke en hartverwarmende reacties vanuit Nederland. Ze waren erg leuk om te lezen en een enorme steun op soms toch wel erg moeilijke dagen.

QUINN:

We zijn een kleine, bijna dichte bloem komen halen
Die willen we straks in Nederland zeker laten stralen

Maar we hebben heel veel tijd nodig om aan elkaar te wennen en naar elkaar toe te kunnen leven
We hopen dat iedereen ons deze ruimte zal geven

Wanneer Quinn en Tjen samen met papa en mama de tijd rijp vinden om bezoek te ontvangen
Zullen jullie allemaal een uitnodiging via de site ontvangen

Morgen op Schiphol mag iedereen er zijn
En daarmee zijn we zeker weten ontzettend blij

De steun die we van iedereen hebben gekregen was overweldigend mooi en zullen we zeker nooit vergeten
Ook voor alle steun van opa en oma zijn we dankbaar, zeker weten

Zonder hun was het een stuk moeilijker geweest
Dan hadden we waarschijnlijk vanalles om ons heen vergeten, verloren en waren we soms wel reddeloos geweest.

Dank jullie wel allemaal
En dit was voor heel even het einde van een geweldig mooi verhaal.

Liefs aan iedereen

We zien jullie in Nederland!

• 31 Mei 2011 - 07:22

Oet Welten:

Helemaal super om jullie reis te volgen via jullie leuke berichtjes!
    Een hele goeie terugreis en heel veel succes met het openen van jullie bloem. Wij weten zeker dat het jullie gaat lukken, met zoveel liefde en zorgzaamheid in jullie gezin!!
    Een hele dikke kus van ons voor allen!
    Tot gauw!
    X Nele, Marc en Cindy

• 31 Mei 2011 - 07:28

Terry:

Ik wens jullie alvast heel hele fijne reis terug naar Nederland en een overweldigende ontvangst thuis !

Groetjes, Terry

• 31 Mei 2011 - 07:29

Fam. Schmitz:

Hallo,

Ten eerste proficiat met Quinn.
    Wij wensen jullie alle geluk van de wereld!! En natuurlijk een goede reis terug. We horen of zien jullie wel weer.

Groetjes, Geert Anita Anne en Bente

P.s we zullen wel deze reisverslagen gaan missen, Stephan aan jou is een schrijver verloren gegaan.

• 31 Mei 2011 - 07:43

Leon En Melanie:

Hay verwegistan,

Jullie zullen nu wel ongeveer klaar staan voor de start. We willen jullie hartelijk danken voor jullie uitgebreide verslagen. Heel leuk om deze allemaal te lezen. Heel veel succes met de vliegreis en kom goed thuis. Ook dan heel veel plezier en succes met Quinn om hem alles eigen te maken. Daarbij zal Tjen als grote broer een goede steun zijn.
    We horen en lezen graag weer van jullie en tot gauw!

De belgschkes

• 31 Mei 2011 - 07:50

Fam. Frantzen:

Hallo allemaal,

Wij willen jullie een hele goede reis terug naar Nederland wensen.
    Vandaag is het weer hier iets minder maar vanaf morgen wordt het weer elke dag een stukje warmer.

Als jullie straks terug zijn zal het waarschijnlijk net zo gaan als het weer. Even iets minder maar dan steeds een stukje beter.
    We weten zeker dat Quinn ook steeds meer z'n plekje in jullie gezin zal gaan vinden. Met zo'n lieve papa en mama en zo'n lieve trotse grote broer zal hij het in Nederland helemaal naar zijn zin gaan krijgen.

Heel veel groetjes

Chrysos, Nicole, Jesper en Kjeld

• 31 Mei 2011 - 08:49

Nathalie:

Hallo lieverds,

alvast een heel goede terugreis gewenst.......

In jullie lieve, warme gezinnetje zit genoeg "Pokon" voor Quinn, waardoor hij langzaamaan mooi tot bloei zal komen.

Dikke knuffel en kus van ons viertjes uit Geleen en tot morgen XXX

• 31 Mei 2011 - 09:09

Winny En Jos:

schitterend de Lamatempel. Net als wij kaarsjes aansteken bij Maria .... toch.
    Tot snel allemaal en een goede thuisreis en thuiskomst gewenst uit Cadier en Keer.

• 31 Mei 2011 - 09:12

De Eyskes:

Jullie reis is bijna afgesloten. Een laatste verslag vanuit China. Dan begint jullie reis hier. Weer nieuwe verhalen maar dan vanuit het Sjummertse. We hebben genoten van jullie verslagen (vaak grappig, maar ook ontroerend) en door de vele foto's waren we ook eventjes in China.
    Even nog de laatste dingetjes regelen in Sjummert. Een goede vlucht morgen (voor Tjen hopelijk een betere landing) en tot morgen op Schiphol.

De allerlaatste dikke kus en groeten aan allemaal vanuit een druipend Nuth

John, Silvia, Rimm en Aron

• 31 Mei 2011 - 09:15

Groetjes Uit Nijmege:

Hoi allemaal,

wat een fijne berichten uit China. Jullie ondernemen nog een hoop.
    En jullie zijn al volop bezig met de terugreis (terwijl het voor ons pas morgen aan het eind van de dag zover is). We wensen jullie een goede en behouden thuiskomst.

We zijn erg benieuwd en verheugen ons op jullie live verslagen.

Tot morgen op Schiphol,
    Roel, Carla, Dagmar en Birgit.

p.s. Pa en Ma, jullie kunnen extra lang van jullie trouwdag genieten, want zo'n lange trouwdag als dit jaar krijgen jullie niet meer.

• 31 Mei 2011 - 09:16

Angeline Muyres:

Goede terugreis en ga heerlijk van elkaar genieten!

• 31 Mei 2011 - 09:26

Michaëla:

wij wensen jullie een goede reis huiswaarts! ook wij vonden het weer leuk om een beetje van jullie reis te mogen mee genieten dank jullie wel !

vergeet bij thuiskomst waar de dagelijks gang van zaken weer op gang komt vooral niet te genieten van jullie kanjers!!

• 31 Mei 2011 - 09:29

Fam. Beerdsen:

Lieve allemaal,

Fijn dat het zo goed gaat en geweldig dat wij hebben mogen meeleven.
    Helaas kunnen we er morgen niet bij zijn maar wij wensen jullie een hele goede reis toe en een mooie aankomst op Schiphol.
    Geniet ze!
    We bellen of mailen snel weer.
    Liefs uit Hilversum,
    Ernst, Marjolijn, Zhong & Xiaochun

• 31 Mei 2011 - 10:05

Gitte Bronneberg:

Hallo allemaal,

De Bronnebergjes wensen jullie een voorspoedige terugreis en een goede start met Quinn in Sjummert.
    Jullie ook bedankt voor de mooie woorden en soms ontroerende verslagen. Als lieve, zorgzame ouders gaat het allemaal goedkomen en gaan jullie het redden als 4-tal!
    Groetjes oet Gelaen.

• 31 Mei 2011 - 12:01

Fam. Provaas:

Een hele goede terugreis entot snelin Groat Haasdal!
    Groetjes Saskia Gilbert Ruben en Len

• 31 Mei 2011 - 12:39

Fam.Lang/Van De Wauw:

We wensen jullie een hele goede reis terug! En alvast heel veel geluk met jullie nieuwe gezin met twee prachtjongens!!!!

• 31 Mei 2011 - 14:23

Tillian:

Hallo Allemaal!
    Goede terugreis!! Welkom In Groot Haasdal!!!

• 31 Mei 2011 - 15:22

Jacqueline:

Hoi Lieverds ...
    Aan alle mooie dingen komt en einde, maar jullie mooie "ding" is net pas begonnen en de rest staat nog allemaal te gebeuren. Wij wensen jullie een goede terug reis en kom maar allemaal veilig naar huis.

Bedankt voor alle schitterende foto's en de mooie verhalen op de site!

Heel veel groetjes en een dikke knuffel voor de jongens.....
    Liefs Jacqueline, Gwen en Scott

• 31 Mei 2011 - 16:30

Patrick En Céline:

Allereerst een hele goede reis gewenst! Geniet van de aankomst en hoe heerlijk zal het zijn om alle bekenden Quinn 'live' te kunnen voorstellen!

Dankjewel dat we hebben mogen meegenieten van deze zo bijzondere periode in jullie leven!
    Stephan: kun je geen colums of een boek ofzo gaan schrijven?! ;) Wij weten ook wel wie daar héle mooie foto's bij zou kunnen maken.. :)

Ontzettend veel geluk gewenst voor jullie gezin en we hebben vast wel weer contact.

Veel groetjes van Patrick en Céline

• 31 Mei 2011 - 16:45

Leo En Annie:

Ook wij willen jullie feliciteren met jullie tweede zoon Quinn en heel veel geluk wensen voor nu en de toekomst.
    p.s. wij hebben jullie met veel plezier gevolgd via deze media.
    Fijne terug reis tot gauw.

• 31 Mei 2011 - 17:22

Jolanda Schleepen:

Goede terugreis,en ga lekker van elkaar genieten.................

• 31 Mei 2011 - 18:50

Gertie Scheepers:

leuk jullie zo te volgen en een beetje van jullie geluk mee te proeven! Ik wens jullie een goede thuisreis. Doe ook de groetjes aan de Opa en de Oma :-)
    Liefs Gertie

• 31 Mei 2011 - 18:58

Nicole:

Hallo jullie,
    Ook vanuit Hoensbroek bedankt voor jullie mooie reisverhalen. Ze zijn allemaal gelezen met een lach en een traan. We wensen jullie een hele goede thuisreis. Alweer een spannende dag !!!
    Liefs,
    Frank, Nicole & Jesper

• 31 Mei 2011 - 19:23

Jeroen, Floor En Lin:

Fijn dat jullie weer naar huis komen en lekker tijd voor elkaar gaan nemen. Hebben jullie gemist!!!
    Goede reis terug!

• 31 Mei 2011 - 20:18

Hein En Sophie :

De taak is vervuld naar zo`n inspanning vol liefde ,traantjes en hoop,maar terug blikken op een geslaagde tkuiskomst, vol rijkdom die jullie tegenmoed gaan wij wensen jullie veel succes met de twee gewedige zoontjes, tot morgen
    groetjes Hein en Sophie

• 31 Mei 2011 - 20:23

Ineke, Voerendaal:

beste brigitte en stephen, (tante)wilma vertelde van jullie grote reis, die morgen op schiphol zal eindigen, en waarna jullie met twee heerlijke jongens thuis gaan genieten.
    even gegoogled, brigitte, china, waarbenjij. en ik zat direkt goed. ik wens jullie heel veel geluk met elkaar. groeten van Ineke uit Voerendaal

• 31 Mei 2011 - 20:36

Joep En Trees Wings:

Hallo allemaal,
    Wij wensen jullie een mooie terug reis.
    En een behouden thuiskomst in Schimmert en Eys.
    Veel liefs.

• 31 Mei 2011 - 21:38

Fam Eggen:

Een ongelooflijk stoer stel, dat zijn jullie! Dank voor alles wat jullie met ons deelden. Een behouden terugreis. Tot over een paar dagen!

Ron, Saskia, Niels, Lieke ennnn Jens!

• 01 Juni 2011 - 00:01

Johnenmo En Yuan:

hee mensen, ook jullie veel geluk en succes de komende tijd. thuis begint jullie en ons avontuur pas echt maar dat gaat ongetwijfeld goedkomen met zo'n liefdevol gezin.
    veel geluk van john, monique en Yuan
    kamer A085

• 01 Juni 2011 - 06:22

Sven Provaas En Fam.:

Lieve Tjen, Quinn, Stephan, Brigitte en opa en oma. Een hele fijne en rustige reis terug naar Nederland gewenst. Allemaal en dan natuurlijk speciaal voor Quinn, alvast een hartelijk welkom in Sjömmert. High Five en een dikke kus voor iedereen Sven, Finn, papa en mama Provaas