Wachten, wachten, wachten - Reisverslag uit Beijing, China van Stephan, Brigitte en Tjen Weersch - WaarBenJij.nu Wachten, wachten, wachten - Reisverslag uit Beijing, China van Stephan, Brigitte en Tjen Weersch - WaarBenJij.nu

Wachten, wachten, wachten

Door: Brigitte Stephan Tjen Quinn José en Ton

Blijf op de hoogte en volg Stephan, Brigitte en Tjen

23 Mei 2011 | China, Beijing

De titel van dit verslag geeft heel goed weer hoe we onze dag hebben doorgebracht.

Vanochtend zou Ly ons laten weten of we vandaag Quinn mochten ophalen. En heel eerlijk gezegd hadden we ons daar ook wel al een beetje op verheugd.

Echter pas om 14.00 uur, na een hoop heen en weer getelefoneer, kwam het verlossende antwoord: niet vandaag maar morgenmiddag om 13.00 uur mogen we naar het weeshuis om Quinn definitief op te halen.
En dat nog wel op zijn 4-e verjaardag! Een wel heel bijzondere dag.

De rest van de middag zijn we naar een park in de buurt van het Olympisch Stadion gelopen en hebben we heerlijk genoten van de rust om ons heen. Tjen heeft nog lekker in het water kunnen spelen.
Er was een brug gemaakt waar je overheen kon lopen door het water. Tjen wilde dat natuurlijk gelijk proberen. Hij zette één voet in het water en gleed gelijk onderuit. Had gelijk een natte broek.
Toch nog heel veel plezier gehad en uiteindelijk is de broek alleen maar natter geworden.

Vanavond zijn we gaan eten in een restaurant wat we nog niet eerder geprobeerd hadden. Volgens Ly kon je daar ook heel goed eten. En dat klopte ook. Tjen was het liefste bij de voordeur blijven eten. Al die bakken met vis vond hij toch maar heel bijzonder. (visje aanwijzen en 15 minuten later gaar op je bord)

Nog even lekker in bad en daarna nog voetballen met opa. Een leuke avondvullende bezigheid. Opa en oma hebben Tjen naar bed gebracht.

Paps en mams zijn er nog even op uitgegaan. Op zoek naar een warenhuis met twee leeuwen voor de deur. Paula we hebben hem gevonden!

Het was een heerlijk stukje wandelen en we hebben dan ook nog even lekker genoten van al die laagbouw om ons heen...............25-30 verdiepingen is de standaard voor elk gebouw!!!

Nu lekker naar bed. Of van slapen veel zal komen ................ weten we niet. Zullen we morgenvroeg wel ervaren.

Wat we wel weten is dat we morgen Quinn heel zeker mee naar het hotel mogen nemen en dat is een gelukzalig gevoel.

Groetjes van ons allemaal

• 23 Mei 2011 - 14:44

Swen En Lianne:

Wat een geweldig nieuws!! Wij waren al aan 't wachten op dit verlossende bericht! Wij hopen dat jullie morgen een onvergetelijke dag krijgen! Daarnaast uiteraard ook een hele fijne verjaardag voor Quinn...3 jaar?

GENIET, GENIET, GENIET!!!

Liefs Swen en Lianne

• 23 Mei 2011 - 14:45

De Laefjes:

he, he, zou het dan toch morgen eindelijk zo ver zijn ?
    Scheelt wel weer in de feestjes want dan kunnen jullie z'n verjaardag en Quinn-dag in 1 keer vieren.
    We duimen met jullie mee dat het morgen nu echt zover is.
    Groetjes Herman, Mieke, Chanu en Yulian

• 23 Mei 2011 - 14:46

Veronique:

Wat spannend...hopelijk is het echt definitief morgen!

gr veronique

• 23 Mei 2011 - 14:47

Huberto,Chantal,Evi:

Wat een goed nieuws! Het lange wachten wordt morgen dan eindelijk beloond! Geweldig dat jullie hem op zijn verjaardag mogen ophalen. Een mooier kado kan Quinn zich niet wensen. De liefste mama, papa en broertje van de hele wereld die hem eindelijk voor altijd in hun armen kunnen sluiten. Geniet morgen van de bijzondere dag.....

Liefs, Huberto, Chantal en Evi

• 23 Mei 2011 - 15:31

Sven Provaas En Fam.:

Wat geweldig om te horen dat jullie Quinn morgen mogen halen en dat op zijn verjaardag, da's pas echt speciaal. Wij duimen met de hele familie dat er morgen niet weer iets tussenkomt en wensen jullie met z'n zessen nog een paar prachtige dagen in China toe!
    Sven, Finn, Luc, Nathalie en opa en oma Amby

• 23 Mei 2011 - 16:16

Jeroen, Floor En Lin:

Wat een fijn nieuws, en wat een geweldig verjaardagskado voor Quinn. We hadden het voor vertrek gehad over het maken van herinneringen,.. nou deze verjaardag vergeet je nooit meer!!!!

• 23 Mei 2011 - 16:26

Fam. Frantzen:

Hallo allemaal,

Nou zeg dat was het wachten vandaag zeker waard. Wat heerlijk dat jullie Quinn morgen voorgoed in jullie armen mogen sluiten en dat hij dan eindelijk met jullie mee mag.

de dag van morgen had niet specialer kunnen zijn. Ook nog zijn verjaardag.

Allemaal van harte gefeliciteerd met alle mooie gebeurtenissen die jullie morgen te wachten staan.

Maar natuurlijk in het bijzonder Quinn gefeliciteerd met je 4de verjaardag. Maak er met z'n allen een hele mooie dag van. Maar wij weten zeker dat dat zal lukken

Heel veel liefs

Chrysos, Nicole, Jesper en Kjeld

• 23 Mei 2011 - 17:06

Jaqqueline:

Nih Hoa ... (schrijf je dat wel zo?)

WAUW ... eindelijk mag Quinn morgen bij jullie zijn!!! Wat zullen jullie opgelucht en blij zijn! Nu gata het echt gebeuren!
    Hij beseft het waarschijnlijk zelf helemaal niet, maar dat is een super mooi verjaardagscadeautje! Dat zullen jullie zeker nooit vergeten. Hoe bijzonder is het dat hij officieel bij jullie komt op zijn verjaardag??!! Heel vreemd? Toeval?
    Wat maakt het uit. Met een weekje vertraging is het dan nu eidnelijk zover.
    Dus wij wensen jullie een slapeloze, spannende nacht toe en een hele bijzondere, onvergetelijke dag voor morgen.
    Natuurlijk alvast gefeliciteerd met de 4-de verjaardag van jullie zoon, broertje en kleinzoon!!!!!

Heel veel groetjes en liefs.....
    Jacqueline, Gwen en Scott

• 23 Mei 2011 - 17:07

De Eyskes:

Jippie Hajeeeeeeeeee!!!!!!! het lange wachten wordt eindelijk beloond. We hadden het er in het weekend al over dat het wel heel speciaal zou zijn als Quinn op zijn verjaardag zou worden overgedragen. Nou laat dat nou toch gebeuren. Dit is wel heel bijzonder. Een dubbele feestdag morgen. Als we morgenvroeg uit onze bedden stappen is Quinn al bijna bij jullie. We denken aan jullie en wensen jullie een bijzonder mooie dag.

Dikke kus oet Nuth en groeten aan allemaal.

John Silvia Rimm en Aron

• 23 Mei 2011 - 17:11

Marianne:

SUPER SUPER!!!! At last, wat zijn wij blij voor jullie.
    Dat is wel een heel bijzonder verjaardagscadeau. Lieve kleine Quinn van harte proficiat met je 4e verjaardag van je Peetoom Jo en tante Marianne. Wat heerlijk dat je zo'n lieve papa en mama, opa en oma en een fantastisch broer krijgt.

We genieten van hieruit met jullie mee!

Jo en Marianne

• 23 Mei 2011 - 17:13

An Philippens:

Morgen eindelijk met z'n zessen, lang geduurd. Maar jullie hebben nog anderhalve week om samen te genieten.

Groet en tot 1 juni.

• 23 Mei 2011 - 17:40

Jan En Tonneke:

Nog één nachtje slapen en dan gaat het toch echt gebeuren...;) Super we genieten nu al met jullie mee.

• 23 Mei 2011 - 18:48

Jens:

Hoi Tjen, wat een mooie foto's heb jij al gemaakt; ik wou dat ik bij jou in china was, lijkt me heel cool. Fijn dat je morgen eindelijk je broertje mag gaan halen. We missen je heel erg op school. Nog veel plezier daar.
    Ook de groetjes van Niels, Lieke, papa en mama Eggen.

knuffel van Jens

• 23 Mei 2011 - 18:53

Lieke Eggen:

hallo tjen,
    ik heb je berichtje gelezen en ik vind het heel leuk dat je je broertje morgen al mag ophalen!
    ik vind het heel leuk als je broertje naar nederland komt!
    en ik hoop dat hij het hier ook leuk zal vinden.
    ook heb ik de andere berichtjes gelezen en ik zie dat je het heel leuk hebt gehad met je familie!
    verder hoop ik dat je nog veel leuke ding gaat doen daarr ook met Quinn!!

de groetjes van lieke eggen!!

• 23 Mei 2011 - 19:26

Jolanda Schleepen:

Hoi, wat geweldig voor jullie,en dan op Quinn z'n verjaardag,
    super,dit wordt toch de speciaalste dag, nietwaar?
    gr Jolanda

• 23 Mei 2011 - 19:33

Bianca Van Der Veer:

Geweldig, het lange wachten eindelijk voorbij. Een mooier verjaardagscadeau is er niet.

Groetjes Bianca

• 23 Mei 2011 - 19:55

De Bekerbaantjes:

De laatste spannende uren met z'n drietjes zijn eindelijk aangebroken...
    straks bestaat jullie gezin uit vier ! Twee, terecht heel apetrotse, ouders en twee geweldige zoontjes/broertjes !
    Proficiat aan jullie allen en in 't bijzonder voor Quinn's verjaardag !
    Wij kijken heel erg uit naar de foto's en jullie verhaal van morgen,
    Sterre, Stephan & Ann

• 23 Mei 2011 - 20:11

Anky Kaelen:

van harte sterkte vele groeten
    hartelijk gefeliciteerd met zijn 4 de jarige verjaardag ook de groeten aan pap en mam en tjen anky

• 23 Mei 2011 - 20:24

Anita Heiligers:

Wat een goed bericht voor jullie. Quinn wordt vier en komt bij jullie. Dat zijn 2 feesten.
    Ik wens jullie morgen dan ook een superdag toe.
    Ik zal het goede nieuws morgen op school vertellen. We kunnen met z'n allen gaan aftellen voor jullie terugkeer in Schimmert.

Groeten van iedereen van 't Kirkeveldsje.

• 23 Mei 2011 - 20:30

Oet Welten:

Wat een super bericht!!
    Dan maar hopen dat het wachten morgen dan eindelijk wordt beloont!!
    Heel veel plezier en maak er een geweldige verjaardag voor Quinn van.
    Wij wensen jullie heel veel geluk en liefde met z'n viertjes!!
    Dikke kus Nele, Marc en Cindy

• 23 Mei 2011 - 20:59

Tom En Margó:

Wat een goed nieuws dan toch eindelijk,geniet morgen met jullie viertjes en natuurlijk samen met opa en oma. En een hele fijne verjaardag voor Quinn.

Heel veel groetjes ook van Claudia en Sabine

• 23 Mei 2011 - 21:02

Trees En Joep Wings:

Hallo allemaal,
    Wat een leuk bericht vandaag,dat jullie Quinn morgen kunt ophalen op zijn 4e verjaardag.
    Maak er maar een leuk feestje van.
    En geniet nog maar allen van de tijd dat jullie er zijn.
    Groetjes van op de baneheide

• 23 Mei 2011 - 21:03

Juffrouw Marga:

proficiat allemaal !!
    eindelijk mogen jullie Quinn , nog wel op zijn vierde verjaardag, meenemen.
    Heel veel plezier samen en ik kijk alweer uit naar het volgende verhaal en de mooie foto's !!
    Veel groetjes!

• 24 Mei 2011 - 07:09

Annelies:

Jullie hebben lang moeten wachten, maar hem dan krijgen op zijn eigen verjaardag is toch dubbel feest en heel bijzonder. Wat een feest zal dat vandaag geven.....Een hele fijne dag en een dikke knuffel van ons allemaal.