De SOA is er.
Door: Stephan Brigitte & Tjen
Blijf op de hoogte en volg Stephan, Brigitte en Tjen
29 Maart 2011 | Nederland, Schimmert
Voordat iemand rare ideëen krijgt over de titel: SOA betekent Statement of Approval. Dit is eigenlijk de goedkeuring van de LOA (zie eerder bericht) door het Ministerie van Justitie in Nederland. Zowel China als Nederland zijn nu dus akkoord, wat voor onze vergunninghouder betekent dat de reis geregeld kan worden: hotel, vlucht, gids, notaris, politie en nog een hele serie Chinese ambtenaren. Na het tikken van dit berichtje ga ik de papieren in orde maken om de SOA te laten legaliseren, wat inhoudt dat dit document door het Ministerie van Justitie, Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Chinese Ambassade gezien moet worden en een akkoord afgegeven moet worden. Tevens ga ik nog 5 visa aanvragen voor China. Waarom 5? De ouders van Brigitte gaan mee. Dus als jullie zometeen ergens onderaan een bericht zien staan 'Ton en José' dan weten jullie waar we het over hebben.
Als het goed is, is Kind en Toekomst druk bezig met geplan en geregel om ons z.s.m. in een vliegtuig te krijgen. En nu willen jullie weten wanneer we dus gaan..............................dat weten we dus nog altijd niet. We zijn in elk geval binnen 3 maanden terug, want dan zijn de visa weer verlopen.
Zo, en nu aan de slag met de stapel formulieren.
groetjes
Stephan, Brigitte en een slapende Tjen
29 Maart 2011 - 18:18
Wassens:
Fijn dat de SOA er is. Weer een stapje verder. Bij ons kwam de proforma rekening met de voorloige reisdatum een weekje later. Weer iets om naar uit te kijken.
Groetjes Sabrina
mama van Shi-Yan en Quan