De LOA is binnen!!!! - Reisverslag uit Schimmert, Nederland van Stephan, Brigitte en Tjen Weersch - WaarBenJij.nu De LOA is binnen!!!! - Reisverslag uit Schimmert, Nederland van Stephan, Brigitte en Tjen Weersch - WaarBenJij.nu

De LOA is binnen!!!!

Door: Stephan Brigitte & Tjen

Blijf op de hoogte en volg Stephan, Brigitte en Tjen

09 Maart 2011 | Nederland, Schimmert

Hallo allemaal,

Carnavalsdinsdag lag opeens een briefje van de postbode op de mat: we waren niet thuis om een aangetekend stuk van Kind en Toekomst (onze vergunninghouder) in ontvangst te nemen. Dat aangetekend stuk kon maar één ding betekenen: de LOA!! De LOA (Letter of Approval) is het officiële document wat verklaart dat het China Center of Adoption Affairs (CCAA) ons dossier vertaald heeft in het Chinees, gelezen heeft én goedgekeurd. Wij moeten dit document weer ondertekenen dat we akkoord gaan met de adoptie. Dan gaat het weer terug naar China met wéér een extra stempel en handtekening. Hetzelfde document krijgen we dan weer retour als de SOA (Statement of Approval). Nog te volgen??

Waarom is die LOA nu zo belangrijk?

De LOA is het laatste officiële te behandelen document wat het CCAA nog moest doen voordat de reis in Nederland voorbereid kan gaan worden.
Brigitte heeft vanmorgen nog gebeld met Kind en Toekomst. De medewerkster waarmee we ook de intake gehad hebben gaf aan dat we ervanuit konden gaan dat we over 8 weken in China zouden zitten!! YES!!! Dat zou betekenen dat we ergens in de eerste week van mei naar China gaan. De sneltrein waarin we zitten begint langzaam vleugeltjes te krijgen. Deze LOA is hééél erg snel binnen gekomen. Normaal gesproken duurt dit veel langer en zéker als het dossier nog niet in het Chinees vertaald is en beoordeeld door de juristen en maatschappelijk medewerkers van het CCAA.
We zijn begonnen een lijst op te stellen van alles wat we nog moeten doen en regelen voor we af kunnen reizen en dat is nog heel wat. De nieuwe slaapkamer voor de mannen is echter klaar en wordt nu door Tjen uitvoerig getest.

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen en de definitieve afreisdatum.

groetjes

Stephan, Brigitte en Tjen

• 09 Maart 2011 - 19:47

Wij3tjes:

Super goed nieuws voor jullie!!!
    Grtjes Sandra Mikel en Anique

• 09 Maart 2011 - 19:52

Nicole Oet Brookhem:

Wat een goed nieuws!!! Nu kan het aftellen echt beginnen!

• 09 Maart 2011 - 20:00

Wassens:

Gefeliciteerd met dat o zo belangrijke papiertje. Wat kan je blij zijn met een een stukje papier. Weer een stapje dichter bij jullie zoon. Kom maar op met die SOA en de TA. Geniet van jullie voorbereidingen. Trouwens mei is een mooi tijd om te gaan.

Groetjes Robert, Sabrina
    Shi-Yan en Quan

• 09 Maart 2011 - 20:31

Fam. Steins:

Beste familie,
    Wat een ongelooflijk geweldig (en snel) nieuws !
    Nu zal de spanning zich stilaan meer en meer gaan opbouwen tot...eindelijk de droomreis naar jullie zoontje en broertje !
    Nog even door allerlei administratieve rompslomp heen en praktische zaken regelen/kopen..en dan koffers pakken !
    Wij kijken met spanning uit naar de reisdatum en jullie verslagen vanuit China.
    Aftellen maar,

Sterre, Stephan & Ann

• 09 Maart 2011 - 20:32

Ha Lowa....., wat een geweldig nieuws op As-woensdag. De Vastelaovend kon al niet meer kapot met zo'n schitterend zonnig weer, de eerste prijs met onze groep Groot Haasdal in de optocht op maandag. En dan nu dit grote nieuws! Volgend jaar met carnaval nog een extra pakje erbij. Succes met de verdere voorbereidingen!

• 09 Maart 2011 - 20:34

Etienne:

Super, wat alweer een goed nieuws.
    Dat deze trein dan nog maar even op dit tempo mag doorrazen.

Wat zijn ze lief als ze slapen hè?
    ...en als ze wakker zijn nog steeds...

liefs, Etienne en de slapende rest

• 09 Maart 2011 - 21:02

Cindy:

Hey Brigitte, Stephan en Tjen,
    wat een super bericht en dat met die dul daag!!! Helemaal geweldig!!
    En zo te zien slaapt de nieuwe kamer goed!
    Dikke kus uit Welten

• 09 Maart 2011 - 22:14

Jan En Tonneke:

Hoi, wat een goed nieuws wat zal dat een emoties met zich mee brengen...;)
    We hopen van harte dat het allemaal voorspoedig zal blijven verlopen zodat jullie hem al heel snel zullen kunnen knuffelen....;)

• 09 Maart 2011 - 22:54

Nathalie En The Boys:

Het goede nieuws blijft komen... alweer een superbericht... de trein rijdt echt snel... voor jullie wellicht nog te langzaam... maar je hebt nu een periode om naar uit te kijken... het aftellen kan echt beginnen... super... wij zijn ontzettend blij voor jullie.

Dikke knuffel Nathalie, Marcel, Yuri en Zico

• 09 Maart 2011 - 22:59

Gertie:

van harte gefeliciteerd en alweer een stapje verder.
    Veel sterkte met het wachten, of aftellen :-)
    Groetjes Gertie

• 09 Maart 2011 - 23:00

Herman En Mieke:

HOERA, HOERA,

Komen we net terug uit Neuastenberg horen we zulk geweldig nieuws !!!

Tjonge jullie gaan werkelijk als een speer.

Gaan jullie Quinn z’n 4e verjaardag ook nog meemaken, helemaal leuk J

Geniet ze en van harte proficiat met jullie LOA op de SOA (het blijft toch lachen in adoptieland met al die termen)

Groetjes Herman en Mieke

• 09 Maart 2011 - 23:03

Sonja En Frits:

Haliehallo !

Ik lees net jullie bericht .................TOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............................

............daar gaat onze afspraak :) ........................

Jruss oess ut Osseriek

Ut Son ( en d'r Friets ).

• 10 Maart 2011 - 04:54

Fam Mullenders:

super!
    het aftellen kan beginnen!

• 10 Maart 2011 - 07:21

Marianne En Jo:

Goedemorgen daar in Schimmert, wat een goed nieuws!!!!

Nu kunnen jullie idd. echt gaan aftellen. Super, we zijn hardstikke!!!!blij voor jullie. Tjen krijgt bijna zijn broertje te zien en dan is hij grote broer.

Liefs van Marianne en Jo.

• 10 Maart 2011 - 07:48

Chantal,Huberto,Evi:

Alweer eens stapje dichter bij Quinn!! Geweldig!

Groetjes, Huberto, Chantal en Evi

• 10 Maart 2011 - 08:03

Jacqueline:

WAUWWWWW .... over 8 weken al??? Jeetje zeg, dat zou wel heel erg fantastisch zijn, hè!
    Ik kan me voorstellen dat het nu echt spannend wordt en de weken zullen voorbij vliegen.
    De zomervakantie is voor jullie 4-tjes!!!
    Geniet ervan en wij genieten mee!
    Liefs Jacqueline, Gwen en Scott

• 10 Maart 2011 - 11:09

Annelies :

Wat een super nieuws!
    Quinn ze komen eraan!
    Nog allemaal even volhouden, het tellen kan nu echt beginnen en dan is de familie compleet.

• 10 Maart 2011 - 13:15

De Eyskes:

Jippieahjeeee!!!!!!!! Goed nieuws. De laatste voorbereidingen gaan beginnen, nu kunnen we gaan aftellen. Binnenkort is dat tweede bedje ook gevuld.

John, Silvia, Rimm en Aron

• 10 Maart 2011 - 16:47

Niels En Ankie:

Hoi Brigitte, Stephan en Tjen!
    Dit is echt super voor jullie! Heel veel succes en geluk! echt super!
    Groetjes Niels en Ankie

• 11 Maart 2011 - 10:09

Gerda En Emil:

WHOW!! Dat is snel! Geweldig!

• 12 Maart 2011 - 11:45

Patrick En Céline:

Súper!! :) Dan kunnen jullie dus het voorjaar inluiden in China, wat een heerlijk vooruitzicht! Leuk trouwens dat de mennekes samen gaan slapen!

Veel groetjes en nog een fijn weekend!

• 12 Maart 2011 - 19:05

Leo, Annie Thiessen:

Hoi jongelui,
    Vandaag kwam ik jullie vader tegen, hij vertelde over het grote nieuws dat jullie samen een tweede kindje gaan halen.
    Van harte gefeliciteerd alvast, hou ons op de hoogte.
    Wij leven en reizen in gedachten met jullie mee.
    Veel liefs.
    Leo en Annie Thiessen

• 13 Maart 2011 - 20:29

Nicole:

Goh, dat gaat allemaal erg snel. Geweldig ! Maar volgens mij zijn jullie er al helemaal klaar voor ;-) Geniet van de vlindertjes in jullie buiken !
    Lieve groetjes,
    Frank, Nicole & Jesper