Beginselverklaring
Door: Stephan Brigitte & Tjen
Blijf op de hoogte en volg Stephan, Brigitte en Tjen
10 November 2010 | Nederland, Schimmert
Zijn we 13 september begonnen met onze 2e adoptiereis hebben we vandaag al onze beginselverklaring binnen gekregen.
Ongelofelijk. Het rapport is ook verstuurd naar Wereldkinderen.
Nu is het wachten op een telefoontje van Wereldkinderen om de intake voor China te doen.
We wachten dus nog wel even verder maar tot nu toe mogen we niet mopperen en gaat alles lekker vlot.
Groetjes Brigitte, Stephan & Tjen
13 November 2010 - 20:15
Fam. Steins:
Beste familie,
onze oprechte wensen voor een heel voorspoedig verloop van de wachttijd voor de adoptiereis naar jullie 2e kindje en 'brusje'. Hartelijks,
Sterre, Stephan & Ann Steins uit Schimmert -
17 November 2010 - 20:29
Jacqueline:
Hoi Van Weerschjes ....
Nou, dat klinkt inderdaad allemaal veel belovend! het zou toch fantastisch zijn als het allemaal binnen een half jaar rond zou zijn! Jullie kindje zit toch al te wachten op jullie in China!
Wij duimen voor jullie!
Tot snel!
Liefs Jacqueline, Bert, Gwen en Scott
17 November 2010 - 21:31
Paula En Sunny:
Hallo buurtgenootjes, wat een goede berichten, en allemaal zo snel, hopelijk blijft de vaart erin voorlopig. We wensen jullie veel succes en volgen jullie op de voet. We zien elkaar weer binnenkort, op straat of op de koffie? Eind van deze week komt Joli terug. Het was echt super dat jullie drietjes er waren afgelopen zondag op Schiphol. Om nooit meer te vergeten. Warme groetjes van Sunny en Paula -
17 November 2010 - 21:53
Nathalie:
Hallo lieverds,
wat een super bericht zeg.
Ik hoop dat jullie in de sneltrein blijven zitten en dat er snel een wondertje bij gaat komen.
Dikke X Nathalie, Marcel, Yuri & Zico -
18 November 2010 - 07:10
Marian & Marco:
Hoi Brigitte, Stephan en Tjen,
Jeetje wat gaat het nu ineens allemaal snel. Jammer dat dat de eerste keer niet ook zo kon zijn. Maar des te leuker dat het nu wel eens voorspoedig gaat. Ik hoop dat jullie snel kunnen afreizen voor de intake in China. En wie weet houden jullie dan al heel snel jullie kleintje in jullie armen. Wij wensen jullie in elk geval heel veel succes met alle vervolgstappen.
Liefs,
Marian, Marco en Luuk -
18 November 2010 - 07:13
De Eyskes:
Wat fijn dat het allemaal zo snel gaat. Volgend jaar een nieuw neefje of nichtje erbij. We zijn aan het aftellen.
John, Sil, Rimm en Aron -
19 November 2010 - 18:24
Emil En Gerda:
Beste Stephan, Brigitte en Tjen.
Dat is een leuk bericht. En wie weet hoe snel jullie al naar China kunnen gaan.
Groetjes uit Eys van de Vinckskes -
21 November 2010 - 18:52
Fam. Beerdsen:
Lieve allemaal,
Wat een geweldig nieuws!
En zooo snel!
Wij blijven jullie graag volgen.
Dikke kus voor Tjen en groetjes
voor jullie!
Bye,