We gaan!!!!!!!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Schimmert, Nederland van Stephan, Brigitte en Tjen Weersch - WaarBenJij.nu We gaan!!!!!!!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Schimmert, Nederland van Stephan, Brigitte en Tjen Weersch - WaarBenJij.nu

We gaan!!!!!!!!!!!!!!!!!

Door: Stephan Brigitte & Tjen

Blijf op de hoogte en volg Stephan, Brigitte en Tjen

27 April 2011 | Nederland, Schimmert

Hallo allemaal,

Eerder hebben we bericht dat we hoopten 6 mei te gaan. We hoorden maar niets en 6 mei kwam steeds dichterbij. Na de Pasen toch maar weer eens gebeld. Toen kwam eindelijk het verlossende bericht. De inreistoestemming was binnen en we zouden vandaag de brief krijgen met de definitieve data van de reis.................echter............vandaag dus geen post. Toen hebben we toch maar even een mail gestuurd dat we vandaag toch écht wel hééééééél graag de datum van afreis wilden vernemen.
Tegen de avond werden we teruggebeld. We gaan vrijdag 13 mei en komen woensdag 1 juni terug. Meer dan dat weten we nu nog niet. We zullen berichten zodra we meer details weten.

Zo, en nu gaan we flink wat zaken regelen.

Truste

• 27 April 2011 - 17:54

Michaela:

super goed nieuws!!!!
    eindelijk kunnen jullie aftellen!!!
    dat zijn als ik goed tel nog 18 daagjes en dan mag tjen bijna zijn broertje en jullie zoon in de armen sluiten.
    wij wensen jullie veel plezier bij de voorbereidingen

• 27 April 2011 - 18:06

Fam. Steins:

Yes !!
    Eindelijk het verlossende afreisbericht !
    Het duurt dus toch nog wat langer dan gehoopt en het is beslist moeilijk om niet eerder bij Quinn te kunnen zijn, maar de onzekerheid is nu wel weggenomen en jullie kunnen nu echt aan de slag met de laatste voorbereidingen en regeldingen.
    Succes,

Groetjes Sandra Mikel en Anique

• 27 April 2011 - 18:43

Nicole:

Hoi Sjimmert,
    Later dan verwacht, maar toch ... nog maar 2 weken. Dan beginnen de kriebels in de buik zich toch te verspreiden over het hele lichaam. Heel veel plezier, sterkte, succes met alle zaken die jullie nog moeten regelen. En tot maandag !
    Lieve groetjes oat Gebrook,
    Frank, Nicole & Jesper

• 27 April 2011 - 18:46

Etienne:

...de laatste loodjes...

Nu kan het echte aftellen beginnen.

Quinn here they come!

Liefs, Etienne Arjan, Marit, Thorben

• 27 April 2011 - 18:52

De Veer Oet Gelaen:

YES YES YES!!!!!

Wat een super bericht. Eindelijk wordt jullie gezinnetje compleet. Geniet van dit prachtige vooruitzicht lieverds.
    Een droom wordt werkelijkheid.

Dikke kus Zico, Yuri, Marcel & Nathalie

• 27 April 2011 - 18:56

Koen,Kim,Viggo (VIA):

Wat een goed nieuws, dat eindelijk de datum bekend is! Gelukkig duurt het nu niet lang meer. Heel veel succes met alles en vooral: heel veel plezier en geluk met z'n 4tjes!!!

PS. 6 mei was wel heel toevallig geweest: wij verwachten op die datum namelijk ook met z'n 4en te zijn!!

• 27 April 2011 - 19:17

Fam Provaas:

Wat fijn dat jullie nu een datum hebben!
    Veel succes met alle voorbereidingen en alvast een goede reis.
    We volgen jullie via de site vanoet Hazel!
    Gilbert Saskia Ruben en Len

• 27 April 2011 - 19:37

Fam. Beerdsen:

Geweldig!
    Wat een mooi nieuws,

Wij houden de mail graag in de gaten.

Liefs uit Hilversum!
    Ernst, Marjolijn, Zhong & Xiaochun

• 27 April 2011 - 19:53

Danielle:

Fantastisch!!!!
    Begin jullie koffer maar al in te pakken.

Heel veel groetjes Danielle en de bubs

• 27 April 2011 - 20:53

Swen En Lianne:

Geweldig!!! En nu lekker aftellen....!! Geniet er maar van!!

Groetjes Swen en Lianne

• 27 April 2011 - 21:09

Jacqueline:

Hoi Brigitte, Stephan en Tjen ...

Nou ... eindelijk hebben jullie de datum. Helaas wat later dan gehoopt, maar goed ... nog maar 2 weekjes en dan is het zover.
    Ga maar snel alles regelen en geniet maar heel erg van dit vooruitzicht!
    Succes en laat maar snel weer wat weten!

Liefs Jacqueline

• 27 April 2011 - 23:39

Ronald:

super, dus het klopt wat lang duurt wordt goed. heel veel succes, geluk en plezier

• 28 April 2011 - 04:55

Patrick En Céline:

Top!!
    Wat zullen jullie je, en vooral ook Tjen, verheugen om te kunnen vertrekken. Heel veel succes met de laatste voorbereidingen!

Groetjes Patrick en Céline

• 28 April 2011 - 06:01

Veronique:

Wat fijn een definitieve datum. Heel veel succes met de laatste voorbereidingen.

gr Veronique

• 28 April 2011 - 06:10

Cindy:

Hielemoal GEWELDIG!!!
    XXX

• 28 April 2011 - 07:04

De Eyskes:

Dat is zeker goed nieuws voor ons allemaal. We wachten de details verder af. En kijken uit naar 1 juni.

Groetjes van John, Sil, Rimm en Aron

• 28 April 2011 - 07:31

Marianne:

Hallo lieve familie,

Wat geweldig Yes Yes. Het werd toch echt tijd he, maar nu kunnen jullie aftellen. Quinn, here they come!!

We denken aan jullie.

Liefs Jo en Marianne

• 28 April 2011 - 09:54

Annie Tempelman:

Hallo jullie drie
    Fijn dat jullie nu de datum weten, dan kunnen de voorbereidingen beginnen. Heel spannend allemaal!!!!
    Ik wens jullie alvast een goede reis en een behouden thuiskomst met zijn vieren!!
    Heel veel groeten van Annie Tempelman

• 28 April 2011 - 12:21

Wahhhhhhhhhhh:

Te gek! we zijn heel blij voor jullie.
    Ons hartje klopt klopt klopt....;)

groetjes,

Jan en Tonneke

• 28 April 2011 - 13:38

Familie Lahaije:

GEWELDIG!!!!!
    Eindelijk binnenkort met zijn viertjes.
    Geniet van de laatste dagen met jullie drietjes.
    Nu is het aftellen pas echt begonnen.
    We vliegen in gedachten met jullie mee.
    Heel veel liefs en geluk
    Claudia, Oscar, Rik en Bas

• 28 April 2011 - 14:37

Wassens:

Eindelijk Zeg!! Poeh wat hebben jullie daar lang op moeten wachten. Nu binnenkort naar jullie mannetje toe. Super hoor. Nu genieten van de allerlaatste voorbereidingen.

Groetjes
    Robert, Sabrina, Shi-Yan en Quan

• 29 April 2011 - 17:03

Hedi:

Joepie wat een goed nieuws!!!
    De laatste weken zullen nu toch wel omvliegen.
    Succes met de laatste voorbereidingen.

groetjes, Hedi, Jos, Mingxia & Shuai

• 29 April 2011 - 18:08

Leon En Melanie:

He hallo,

Wat een super nieuws, eindelijk mogen jullie, echt super!

Heel veel succes, plezier en een hele goede reis. Geniet er van!
    X

• 01 Mei 2011 - 17:50

Fam Eggen:

Wat fijn dat jullie nu mogen gaan! We zullen jullie op de voet volgen! Eerst nog even in Schimmert en dan via het web! Cool Tjen! Groetjes van Jens en familie

• 02 Mei 2011 - 17:14

Raf Otten:

hoi tjen,
    heb je een fijne vakantie?
    hier schijnt de zon heel fel.
    ik wens je een goede reis.
    groetjes raf otten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

• 02 Mei 2011 - 17:29

Marita:

Klasse nieuws.
    Heerlijk dat het allemaal zo vlug is verlopen. Dus nu kunnen jullie eindelijk aftellen. Ik hoop dat jullie fijne weken in China mogen beleven samen met Tjen en Quinn.
    Super mooie kaart trouwens (kwam vandaag).
    Reinhold en ik wensen jullie een hele goede reis en een onvergetelijke tijd in China.
    Tot horens, Marita

• 06 Mei 2011 - 08:46

Maurice Seymonsberge:

Hoi Brigitte, Stephan en Tjen uiteraard, ik zag de auto nog staan... maar ik lees dat jullie wat later gaan....
    Bedankt voor het kaartje we vinden het erg leuk de reis een beetje te volgen!
    Nogmaals..Respect!

• 09 Mei 2011 - 12:38

Fred V Schoonderwalt:

Beste Stephan, Brigitte en Tjen,

Wat een geweldige nieuwe stap en wat heeft Winny dat mooi verwoord! Wij wensen jullie ontzettend veel plezier met alle voorbereidingen en "we keep in touch!"
    Groetjes vanuit Doesburg van Carla en Fred

• 09 Mei 2011 - 16:41

Monique:

Wat een verassing!
    We kwamen terug van vakantie en jullie kaart lag bij de post.
    Dus nu weten we eindelijk wie jullie lieve knul is.
    We wensen jullie heel veel succes met alle "regeldingen" en hopen dat alles soepel verloopt.
    Groetjes Charlie, Monique, Kay en Otja