Iets heel bijzonders
Door: Stephan Brigitte & Tjen
Blijf op de hoogte en volg Stephan, Brigitte en Tjen
04 Oktober 2010 | Nederland, Schimmert
2 jaar geleden zijn papa en mama me op komen halen.
Ze vertelden me in China al hele leuke verhalen.
Over mijn nieuwe familie, vriendjes en wie dat allemaal zouden zijn.
En ik moet zeggen dat vond ik heel erg fijn
Nu wil ik jullie een geheimpje verklappen
Over een paar maanden zullen papa, mama en ik wederom in het vliegtuig stappen
We gaan dan mijn kleine broertje of zusje halen
En weet je, nu vertel ik hem of haar die mooie verhalen
Over hoe fijn het is om straks met z’n viertjes ook weer terug te vliegen naar Nederland
Dan stappen we samen op Schiphol door de deur, voor altijd samen hand in hand.
04 Oktober 2010 - 19:26
Lemmensjes, Houston:
Hey jullie,
Geweldig ....... Proficiat ...........Gefeliciteerd........... fantastisch
wat hebben jullie dat goed geheim kunnen houden zeg! Ik heb er helemaal kippenvel van gekregen. Te Gek!!!!!!!
En Tjen heel veel succes en geluk met je nieuwe broertje\zusje. Kun je fijn spelen en ook ruzie maken......dat hoort erbij.
Heel veel geluk en succes van de lemmensjes
04 Oktober 2010 - 19:38
Nathalie:
Efkes een traantje wegpinken. Ik vind het echt in 1 woord super voor jullie drietjes!
Kus Nathalie -
04 Oktober 2010 - 20:17
De Laafjes:
Wat een super bericht !
En lieve Tjen, we zullen alvast eens rondkijken als we volgende week in China zijn, wie weet.... -
04 Oktober 2010 - 20:38
Jacqueline:
Hoi Brigitte, Stephan en Tjen ....
ECHT WAAR?! WAUW een super leuk bericht! Ik kan het haast niet geloven. Wat ontzettend fijn en leuk voor jullie drietjes, maar vooral ook voor het nieuwe kindje dat bij jullie gezin mag gaan horen binnenkort!!!
Hartstikke leuk!!! Van harte gefeliciteerd en geniet maar weer van de komende spannende tijd en houd ons op de hoogte, hè! Ik ben erg benieuwd naar alweer de eerste foto van jullie kindje! De eerste foto van Tjen vergeet ik ook nooit meer.
Het allerbeste voor jullie allemaal van ons allemaal....
Bert, Jacqueline, Gwen en Scott -
04 Oktober 2010 - 20:40
Connie:
Super leuk nieuws! Proficiat! :D -
05 Oktober 2010 - 05:27
Michaela:
hartstikke leuk ook ik ben razend benieuwd naar weer de eerste foto en jullie verslagen
hopelijk verloopt alles goed en voor tjen wat had je graag een broertje of een zusje? -
05 Oktober 2010 - 06:17
De Eyskes:
Gelukkig!!!!!! Aron hoeft niet meer te zwijgen. Wat heeft hij er moeite mee gehad om niets op school te vertellen. Nu is het afwachten tot we eindelijk naar Schiphol kunnen vertrekken om jullie allemaal op te halen. Het wordt een spannende tijd.
groetjes van John, Sil, Rimm en Aron -
05 Oktober 2010 - 06:49
Chantal:
Nogmaals proficiat!! Nu ik dat jullie stukje zo lees, krijg ik weer kippenvel! Het broertje/zusje van Tjen is maar een bofkont! Hij/zij kon het niet beter treffen dan bij jullie drietjes!
Huberto, Chantal en Evi -
05 Oktober 2010 - 06:55
Jeroen, Floor, Linda:
Tjen had het heugelijke nieuws al mogen verklappen zaterdag. Helemaal super hoor!!!
Hij of zij treft het maar met een familie als die van jullie.
Kus uit ELL -
05 Oktober 2010 - 07:20
De Beckertjes:
Proficiat! Wat een geweldig nieuws, hier zijn niet genoeg woorden voor..........
Heel veel geluk!
liefs,
Annelies,Erwin, Bram, Isabelle en Sophie -
05 Oktober 2010 - 08:50
De Van Den Bergjes:
Ik kan niet anders dan me aansluiten bij de vorige schrijvers....Geweldig nieuws. Ik kreeg ook echt kippevel toen Brigitte het me zaterdag vertelde. Straks zullen jullie met zijn 4tjes zijn (dat klinkt hè...)Wat een rijkdom!! Geweldig dat we weer mee mogen/kunnen genieten van jullie "zwangerschap".
Heel veel groetjes, Marrie, Ingrid, Kirsten en Marit -
05 Oktober 2010 - 09:12
Monique:
Helemaal geweldig!! We hopen dat jullie snel kunnen vertrekken en wensen jullie heeel veel succes!
Groetjes Charlie Monique Kay en Otja. -
05 Oktober 2010 - 09:25
Mam En Pap Eys:
Het word weer een hele spannende tijd.
We hopen,dat we als opa en oma,volgend jaar weer zo'n schatje als Tjen als kleinzoon of kleindochter er bij krijgen.
Mam en Pap -
05 Oktober 2010 - 09:50
Yvonne En Dieudonné:
Geweldig bericht, veel succes gedurende de procedure en hopelijk weer een fantastisch kindje(net als Tjen, maar dan anders)erbij.
Wij kijken weer uit naar de leuke reisberichten en volgen jullie op de voet.
Groeten -
05 Oktober 2010 - 10:30
Family Jeha:
Hey Tjen,
je had me het nieuws afgelopen zaterdag al stiekem verteld en wij vinden het super!!
Wat een leuk nieuws!!
Alvast heel veel plezier met alle voorbereidingen, tekeningen maken en plannen van de reis om jullie broertje of zusje op te halen volgend jaar!
Een hele dikke kus van Nele
Liefs Marc en Cindy -
05 Oktober 2010 - 13:28
Gerda En Emil:
Nog steeds in de roes van het jubileum en van de cd van de senioren.nam ikplaats achter de computer,en las jullie bericht,iets heel bijzonder, Maar dit is wel heel bijzonder. Ik had net zoals de rest KIPPEVEL. We wensen jullie alvast proficiat,en heel veel geluk samen. EMIL EN GERDA -
05 Oktober 2010 - 16:03
Melanie En Leon:
Hay Tjen,
Geniet er nog ff van om alleen te mogen zijn en zorg straks goed voor je broertje of zusje. Dat zal een gezellige boel worden zeg. Proficiat nogmaals en ben benieuwd en verlang nu weer naar alle spannende verhalen. Veel plezier in de voorbereiding.
Groetjes vanuit 't Belgsch -
05 Oktober 2010 - 17:38
Winny:
Hallo Brigitte en Stefan,
Jos vertelde het grote nieuws al. Wat vind ik en natuurlijk Jos ook, dit geweldig voor jullie. Tot snel,
Winny
05 Oktober 2010 - 17:39
Marjolijn:
Lieve allemaal,
Wat een geweldig nieuws!
En zo onverwacht! (voor ons dan tenministe)
Heel erg spannend.
Ik ben er helemaal stil van.
Zit nu op mijn werk maar ik bel jullie nog wel later.
Liefs
Marjolijn
05 Oktober 2010 - 17:56
Veronique En Wouter:
Wat een geweldig nieuws om te horen. En leuk voor Tjen om een zusje of broertje te krijgen. Heel veel succes de komende periode!
groetjes Veronique en Wouter -
05 Oktober 2010 - 18:40
Familie Lahaije:
Hallo Brigitte, Stefan en Tjen,
Wat een heerlijk nieuws. Wat fijn voor Tjen dat hij een zusje of broertje krijgt. Alvast heel veel liefde en geluk gewenst voor jullie viertjes.
Geniet van alle voorbereidingen en wij zullen jullie vol smacht volgen.
liefs Oscar Claudia Rik en Bas -
05 Oktober 2010 - 22:41
Paula:
Echt geweldig goed nieuws, het kan niet op!!! Ik sta zelf nog stijf van de adrenaline, en nu hebben jullie ook alweer zo'n superbericht. Het wordt alsmaar gezelliger in onze buurt!!! Heel veel succes! -
06 Oktober 2010 - 08:17
Lianne :
Lieve Tjen,
Wat leuk dat jullie een broertje of zusje gaan ophalen!!!!! Dan kunnen jullie fijn samen spelen en leuke dingen doen!!!!!
Papa en mama, jullie ook van harte gefeliciteerd!!!
Liefs,
Lianne -
06 Oktober 2010 - 10:12
Nicole:
Ook vanuit Hoensbroek nogmaals van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws ! We zijn weer erg benieuwd naar jullie verhalen. Ik zal alvast een megaverpakking zakdoeken op het boodschappenlijstje zetten. Alvast heel veel geluk de komende spannende tijd toegewenst.
Frank, Nicole & Jesper -
06 Oktober 2010 - 11:52
Koen, Kim, Viggo:
Hoi alledrie,
Van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!! Helemaal super! We wensen jullie heel veel succes de komende tijd en natuurlijk heel veel geluk met z'n 4en!
Liefs Koen, Kim en Viggo
(van de VIA-cursus) -
06 Oktober 2010 - 12:59
Sanna:
Hoi Stephan,Brigitte en Tjen,
Wat een leuk nieuws over jullie gezinsuitbreiding!!
Dat word zeker een spannende tijd, maar ja jullie weten nu wel wat allemaal op jullie af gaat komen.
Heel veel geluk en geniet maar van elk moment!
Groetjes Sanna -
06 Oktober 2010 - 14:21
He Luitjes:
Wat leuk dat tjen er een broertje of zusje bij krijgt om heerlijk mee te spelen.Alvast heel veel geluk toegewenst voor jullie allen!
Wenst jullie tom,margó,claudia en margó -
10 Oktober 2010 - 06:56
MMt&i:
Hallo Brigitte, Stephan en Tjen,
Wat een mooi vooruitzicht: een broertje of zusje. Gefeliciteerd en geniet met elkaar van de spanning van de wachttijd. Hopelijk lezen we snel weer mooi nieuws hier.
Veel groeten,
Martijn, Maaike, Tim en Isa
VIA-cursus -
10 Oktober 2010 - 18:18
Sandra Andy En Kjell:
Hallo, wat zijn we verrast met jullie bericht en ontzettend blij voor jullie. We hopen voor jullie dat alles goed zal verlopen en dat jullie over een tijd met z´n vieren zijn. Voor tjen zal het ook een spannende tijd zijn, weten dat er een broertje of zusje komt en dan nog zo lang moeten wachten. wij wensen jullie alle goeds. -
12 Januari 2011 - 20:53
Gertie Scheepers:
Hallo Brigitte,
tussen de onderbroeken bij de Hema kwam ik je moeder tegen. :-) En zij vertelde met een stralende blik in haar ogen over jullie zoontje. En ik hoorde ook van de trotse Oma José dat jullie het tweede kindje verwachten! 'n zoontje.. Leuk! Ook vertelde ze dat je al in de startblokken zat om hem te gaan ophalen. Leuk dat ik zo nog eens wat van je hoor :-). Mijn vriendin heeft ook voor een paar jaar geleden haar dochtertje Lienne opgehaald. Nu al een grote meid. Ik vind het leuk je reisbericht zo te kunnen volgen en je af en toe de groeten te doen. Ik wens jullie heel veel geluk en sterkte moge de reisdag vlug voor jullie aanbreken. Veel liefs Groetjes Gertie -
27 April 2011 - 20:57
Hein En Sophie:
Halo Tjen Brigitte en Stephan
de tijd naderd om jullie rijkdom op te halen,en vooral voor Tjen om een lief broertje te mogen knuffelen en mee te kunnen spelen. wij wensen jullie allen een spoedige en geslaagde reis toe. Proficiat veel succes. -
12 Mei 2011 - 21:59
Hein & Sophie:
Hallo lieve Tjen,Brigitte Stephan,Joce & Ton.
Het is nog maar een nachtje slapen dan zal jullie avontuur in vervulling gaan,en na 2dagen Quinn in jullie armen kunnen sluiten.geweldig. voor Tjen hopen wij dat hij zich meteen thuis voeld met zijn broertje,wat een geluk.verder wensen wij jullie eengeweldige spannende reis toe.en welbehouden thuis.Hein&Sophie -
14 Mei 2011 - 21:15
Hein & Sophie:
Beste allen
de eerste dag zit er al voor jullie op, hopenlijk is die goed verlopen.
wat een ervaring voor jullie en zeker voor Tjen Hopenlijk hebben jullie Quinn al eens lekker kunnen knuffelen. wij wensen jullie allen nog heelveel mooie dagen toe .wij volgen de dagen van uit Eys mee, wel te rust tot de volgende dag.Gr. van Hein Emile en Sophie -
15 Mei 2011 - 19:53
Sophie:
Hallo allen
de derde is alweer aangebrokenen jullie zullen zeker weer van alles hebben meegemaakt,zeker voorTjen,wat een rijkdom voor jouw hè Then en natuurlijk ook voor Papa,Mamma,Opa's en Oma'swij zijn trots op jullie en wensen jullie allen veel succes toe dag Tjen groetjes aan allen.Hein en Sophie